Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

AMETIST skeletal enhidro

Email
PRODANO
Kat.broj : Kr0345
img_6695
img_6692
Opis

Težina: 270 g

Dimenzije: cca. 8 x 4,5 x 6,5cm

Lokacija: Brandberg, Namibia

Opis: Fantastična ručno polirana špica Brandberg skeletal enhidro ametista s inkuzijama crnog turmalina. U vrhu kristala nalazi se zarobljen mjehurić vode.

Djelovanje: Ametist su dugo zvali kamenom sređenosti i trezvenosti. U starom Rimu prah ametista dodavali su vinu da spriječe pijanstvo. Pomaže u liječenju alkoholizma, nasilnog ponašanja i svake vrste ovisnosti. Ametist donosi energiju stabilnosti, mira, ravnoteže, hrabrosti i unutarnje snage.
Koristi se i kao zaštita od psihičkih napada. Na duhovnoj razini ametist pomaže komunikaciju s anđelima, razvija telepatiju i druge psihičke sposobnosti (kroz povijest su ga nosili biskupi u prstenu).
On je izvrstan kamen za meditaciju i pomaže nam spoznati naš put. Potiče dobar san. Olakšava bol žalosti i razvija osjećaj sreće. Ametist je koristan ako imamo pravnih poteškoća i novčanih problema. Dosta se koristio i kao zaštita na putovanjima.
Pomaže kod glavobolja, nesanice, artritisa, olakšava bolove, povoljno djeluje na cirkulaciju, kronični umor, imunitet.
Povezan je s krunskom čakrom. VIŠE O AMETISTU

 

Skeletal kvarc koristan je u liječenju emocionalnih problema, pruža ravnotežu između srca i uma. Poboljšava uvid, donosi mudrost, izvrstan transformacijski alat koji pomaže boljem razumijevanju stvari, situacija i prilagodbu promjenama. Od značajne je pomoći tijekom meditacije.

Skeletal kvarc je vrhovni iscjelitelj, prevladava duboko ukorijenjene probleme, donosi dostizanje više svijesti, ozdravljenje, oslobađanje blokada, čišćenje od negativnosti.

Skeletal kvarc poznat je još pod nazivom elestial kvarc, što u prijevodu znači „kristal anđela“. Mnogi vjeruju da je to kristal novog milenija – kralj u kraljevstu minerala.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk