Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Sve narudžbe zaprimljene do 08.12.2023. biti će obrađene i poslane poslije 10.12.2023. po redu zaprimanja.

 

TEKTIT

Email
2-2,5cm,6-12g
Kat.broj : Kr1877
5,18 €
Opis

Veličina: cca. 2 - 3 cm

Težina: cca. 6 - 12 g

Lokacija: Provincija Hainan, Kina

Djelovanje: Tektit je odličan za podizanje vibracije i jačanje aure, divan kristal za one koji rade na duhovnom napretku u ovom životu. Tektit tijekom meditacije širi svijest izvan trenutnih ograničenja i donosi dublje uvide u aktualne situacije. Nosi vas duboko u srce problema, nudeći uvid u istinski uzrok i potrebno djelovanje.

Oni koji imaju problema s negativnim entitetima mogu ih odbiti tako da stave tektit u jastučnicu.Tektit aktivira i poboljšava psihičke sposobnosti, vjeruje se da potiče telepatiju, pomaže lucidno sanjanje i astralna putovanja.Iako tektit nije uzemljujući kristal, pomaže ukoliko su niže čakre blokirane, stvara snažnu energetsku vezu između nižih i viših čakri, omogućava slobodan protok energije. Formira vezu između kreativne energije i materije.

Rad s tektitom poboljšava sposobnost prepoznavanja isitne i laži u svakodnevnom životu.Tektit poboljšava i ubrzava ozdravljenje od bolesti i ozljeda, jača biomagnetni omotač oko tijela. Dobar je za hrskavicu i za cirkulaciju, a tradicionalno se nosio za plodnost na svim razinama. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju unutar osobe.

 

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk