Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Iskoristite promotivni popust na sve proizvode od šungita. Kliknite LINK

SHIVA LINGAM

Email
shiva lingam, šiva lingam, cijena, gdje kupiti, kozmičko jajeShiva lingam, šiva lingam, značenje, djelovanje, cijena, gdje kupiti, prodaja, webshop
120-175g
Kat.broj : Kr0690
125,00 kn
SHIVA LINGAM
SHIVA LINGAM
Opis

Težina: cca. 120 - 175 g

Shiva lingam (Šiva lingam) je simbol ujedinjenja muške i ženske energije, simbol ljubavi. Oblik Shiva lingama predstavlja mušku energiju - znanje, a oznake na njemu koje se razlikuju od kamena do kamena, predstavljaju žensku energiju - mudrost. Shiva lingam ima višu frekvenciju od svih minerala na zemlji i njegove vibracije su savršene za pročišćavanje prostora. On dovodi našu energiju u sklad s planetarnom energijom.

Simbol seksualnosti i moćne energije ovaj kamen je sveti kamen već tisućama godina. Svojom energijom može aktivirati kundalini energiju i napuniti cijeli sustav čakri. Za sve koji osjećaju da im je potrebno podizanje vitalnosti i životne energije preporučuje se meditiranje ili spavanje sa Shiva lingamom. Olakšava ujedinjenje suprotnosti, poput muške i ženske energije, duha i tjela i izvrstan je za seksualno iscjeljivanje.

Shiva lingam nam olakšava uvidjeti i otpustiti sve što smo prerasli. Posebno je koristan kod emocionalne boli koja proizlazi iz ranog djetinjstva, jer vraća povjerenje u mušku energiju i u vlastite muške kvalitete i može nam privući dobrog partnera za seksualno iscjeljenje.
Shiva lingam može pomoći da se prekinu suptilne seksualne povezanosti nakon prekida veze i pomaže ukloniti energetske niti, kuke iz ženskih i muških spolnih organa, ponovo energizira baznu čakru i otvara čist put za novi odnos. Shiva lingam pomaže nam vratiti samopoštovanje, ženama -ženstvenost i žensku snagu; muškarcima - muževnost i mušku snagu.

Blagotvorno djelovanje ima kod menstrualnih grčeva, impotencije, neplodnosti, potiče energetski protok kroz meridijane i cijelo tijelo. Pomaže nam prevladati osuđivanje, da prihvatimo različitost kod drugih i da osjetimo jedinstvo.

 

 

Pretraži trgovinu

Resetiraj sve

Slikovna tražilica kristala

WebShop - izdvojeno

Košarica

 x 

Košarica je prazna

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk