Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

PETALIT

Email
6f049c4ed674e2fd1e07803bacfe2757.jpg6f049c4ed674e2fd1e07803bacfe2757.jpg
cca.3-9g, 2cm
Kat.broj : Kr1487
15,00 kn
6f049c4ed674e2fd1e07803bacfe2757.jpg
Opis

Težina: cca. 3 - 9 g

Veličina: cca. 1,5 - 2 cm

Lokacija: Brazil

Djelovanje: Petalit još zovu šamanskim kamenom, jer u potrazi za vizijom i duhovnim kontaktom stvara sigurnu atmosferu. Visokom, čistom vibracijom otvara nas ka kozmičkoj svjesnosti. Pomaže duhovno pročišćenje, nosi nas u smirenu i čistu duhovnu dimenziju iz koje se mogu spoznati i transformirati uzroci. Posebno je koristan za iscjeljivanje obitelji i obiteljskog stabla, jer seže unazad, u vrijeme prije no što se disfunkcija pojavila.Čak i mali komad petalita je iznimno moćan i možete ga koristiti za oslobođenje od loše karme ili za čišćenje entiteta iz aure i mentalnog tijela.Petalit dovodi u sklad edokrini sustav, koristan je kao pomoć u liječenju Aids-a i raka, koristan je za stanice, oči, pluća, grčeve mišića i za crijeva.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk