Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

EPIDOT

Email
epidot epidot
RASPRODANO
Kat.broj : Kr658
Opis

Veličina: cca 2,5 - 3,5 cm

Težina: cca. 13 - 20 g

Lokacija: Musina

Opis: Polirani oblutci epidota

Djelovanje: Epidot se tradicionalno koristi u kristaloterapiji za poticanje regeneracije tijela, podršku probavnom sustavu, jačanje imuniteta i vitalnosti organizma. Može pomoći u smanjenju umora, poboljšanju metabolizma i energetskoj ravnoteži. Također se vjeruje da epidot ima blagotvoran učinak na srce, jetru i bubrege.
Epidot ima pozitivan utjecaj na emocionalno stanje. Može pomoći u oslobađanju negativnih emocija, smanjenju stresa, anksioznosti i depresije. Podržava samopouzdanje, motivaciju i emocionalnu ravnotežu.
Epidot se često koristi za podršku duhovnom rastu i transformaciji. Vjeruje se da može povećati intuitivne sposobnosti, promicati jasnoću uma i otvoriti put ka dubljem razumijevanju sebe i svijeta.

 

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk