Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Škola ljekovitog posta i sirove hrane

Email
7c4568b428910d9c71a0f38f2f6f814b.jpg7c4568b428910d9c71a0f38f2f6f814b.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K1306
Opis

Naslov: Škola ljekovitog posta i sirove prehrane

Autor: Ana Jakuba

Info: 136 stranica, A5 format, meki uvez

Knjiga Anne Jakube o suhom postu objavljuje se u pravom trenutku i korisna je. Tisuće ljudi imaju priliku ozdraviti budu li se pridržavali savjeta iznijetih u ovoj knjizi.

Ljekovitom postu pripada jedno od najvažnijih mjesta u svim sustavima prirodnog liječenja. A Anna je detaljno opisala njegovu metodu, oslanjajući se kako na znanstvene materijale tako i na vlastito iskustvo.

Vjerujem da će čitatelji Anni biti posebno zahvalni na njezinu osobnom dnevniku posta, u kojem otvoreno opisuje svoje iskustvo. Upravo zahvaljujući tome što ima vlastitu Školu suhog posta i sirove prehrane, Jakuba je mogla s nama podijeliti mnoštvo korisnih savjeta.

Na primjer, u poglavlju o 36-satnom postu autorica podrobno opisuje moguće nijanse raspoloženja, predlaže plan “posnog“ dana, potiče čitatelja na pozitivne emocije, poučava kako se pripremiti za spavanje, što je potrebno prije toga učiniti, koje tjelovježbe je najbolje izvoditi, kako i što na pravilan način piti i jesti nakon posta itd.

Želite vjerovati toj ženi kad vas ohrabruje: “Evo, vidjet ćete, odmah će vas tijelo nagraditi boljim zdravljem i izgledom“.

- Victoria Boutenko, u predgovoru knjige

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk