Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Revolucija zelenih kašastih sokova

Email
RASPRODANO
Kat.broj : K1155
Opis

Naslov:  Revolucija zelenih kašastih sokova

Autor: Victoria Boutenko

Info: 180 stranica, B5 format, meki uvez

«Ovo je pionirska knjiga, potrebna onima čije je zdravlje ugroženo prerađenom hranom. Iz naturopatske perspektive, najvažniji sastojci izliječenja nalaze se ovdje u ovim novim receptima – enzimi, aminokiseline, vlakna, minerali, antioksidanti i još mnogo toga. Kod Victorie Boutenko živu znatiželju prati briljantni um... Priključite se revoluciji zelenih kašastih sokova! Ovo bi mogla biti najvažnija knjiga koju ćete kupiti ove godine!»
- Ariel Policano, ND

Zahvaljujući pionirki sirove hrane Victoriji Boutenko jedenje zelenja više vam neće predstavljati gnjavažu. U vašoj potrazi za pravilnom i zdravom prehranom zeleni kašasti sokovi predstavljaju jednostavno i učinkovito rješenje.
Zbog konzumiranja prerađene i brze hrane, preopterećenosti poslom i stresa koji osjećamo dok jedemo s nogu, malo se nas u modernoj životnoj trci hrani iole uravnoteženom prehranom. Čak i ako nismo vidno bolesni, možda patimo od nedostatka koncentracije, nesanice, tromosti ili bilo kojih drugih brojnih simptoma uzrokovanih nedostatkom hranjivih tvari. Revolucija zelenih kašastih sokova cilja na dokidanje ove tihe epidemije vraćajući ravnotežu u svakodnevnu prehranu.
Odgovor Victorie Boutenko je slastan i hranjivim tvarima bogat zeleni kašasti sok. Jer zahtijeva malo vremena za pripremu, zeleni kašasti sok je najlakši način da uključite dugo zanemarivano voće, povrće i zelenje natrag u vašu prehranu. S preko 200 recepata, Revolucija zelenih kašastih sokova nudi jednostavnost, dovoljnu raznolikost da vaše nepce drži zadovoljnim, a tijelu pruži sirove sastojke s neophodnim hranjivim tvarima.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk