Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Liječenje na Gersonov način

Email
493e18773606e000ad74ad48dc8c0103.jpg493e18773606e000ad74ad48dc8c0103.jpg
Kat.broj : K1207
151,20 kn
Opis

Naslov: Liječenje na Gersonov način – Pobijedite rak i druge kronične bolesti

Autor: Charlotte Gerson i Beata Bishop

Uvez: meki

Broj stranica: 440

Format: 18 x 25 cm

Knjiga Liječenje na Gersonov način može biti najdragocjenije sredstvo za održavanje i poboljšanje vašeg zdravlja ako ste u formi i zdravi, ili za njegovo vraćanje ako ste bolesni. Ovdje ćete pronaći svo vodstvo koje vam je potrebno za obje svrhe.

Ova je knjiga prije svega priznanje mom ocu, dr. Maxu Gersonu. On nije bio samo liječnik, nego i pravi iscjelitelj. Posjedovao je duboko razumijevanje temeljne organizacije tog nevjerojatno kompleksnog i divnog organizma koji je ljudsko tijelo i kroz svoju je genijalnost naučio kako obnoviti i izliječiti one čije je zdravlje propadalo. Nije samo iscjeljivao, već se nadao da će donijeti zdravlje cijelom svijetu, okončati bolest i patnje.

Oslanjajući se na njegovo golemo znanje i iskustvo, često smo bili u stanju donijeti potpuno izlječenje te povratak života i zdravlja onima koji su nekada bili proglašeni «neizlječivima» i suočavali se sa smrću ili dugim godinama patnji. U ovoj knjizi želimo iznijeti detalje njegovog pristupa onima koji će ih iskoristiti kako bi se vratili sretnom i produktivnom životu.
–Charlotte Gerson u uvodu knjige

Već preko trideset godina preporučujem Gersonovu terapiju osobama koje se bore s rakom i nijednom nisam imao razloga to požaliti. Ovaj novi priručnik o Gersonovoj terapiji najbolji je ikada napisan na tu temu: sveobuhvatan, ažuran, iscrpno potkrijepljen i vrlo čitak. Objašnjava terapiju učeći vas točno kako da ju sami provodite.

I najvažnije od svega, Liječenje na Gersonov način govori o liječenju i drugih kroničnih bolesti osim raka, uključujući mnoge koje su navodno «beznadne». Nemojte nikome dopustiti da vam tvrdi drugačije: za «terminalne» pacijente postoji mnogo više od nade – postoji Gerson. Ovo je kompendij znanja, temeljen na desetljećima uspjeha, koji ćete htjeti podijeliti sa svima koje znate.
– Andrew W. Saul, pomoćni urednik,
Journal of Orthomolecular Medicine

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk