Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Stephen Turoff duhovni kirurg

Email
06ed7265004a9ea08160a728709e3eb8.jpg06ed7265004a9ea08160a728709e3eb8.jpg
Kat.broj : K795
115,00 kn
Opis
 • autor: Grant Solomon
 • uvez: meki
 • broj stranica: 210
opis: U kliniku Stephena Turoffa svakoga dana dolazi barem pedeset ljudi. Dolaze iz cijeloga svijeta, unatoč tome da nikada nije oglašavao svoju djelatnost. Glas o njemu širi se jedino usmenom predajom. Neki su ga kritičari nazvali prevarantom, ali za ljude koje je izliječio teških bolesti, Stephen Turoff ostaje čudesni iscjelitelj.
 
Knjiga govori o nevjerojatnoj priči o Stephenovom životu i iscjeljivanju i opisuje razvoj njegovih kirurških tehnika u proteklih dvadesetak godina. Danas većina terapija ne traje više od deset minuta. Na pacijentu ostaje samo ožiljak što nestaje za nekoliko dana. Za Stephena je ta sposobnost odraz božanske ljubavi. Prije nekih tridesetak godina upoznao je Sai Babu, indijskoga mistika kojeg često nazivaju «Čovjekom čuda». Sve od tada Sai Baba na fascinantan način utječe na Stephenov rad. Oni koji su upoznali Stephena, iznenađeni su jednostavnim izgledom običnog radnog čovjeka, iz kojega govori mudrost indijskoga mistika.
Full Review William Hill www.wbetting.co.uk