Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Izvantjelesna putovanja

Email
1ec8f566543d1d4d497f787e3b456c85.jpg1ec8f566543d1d4d497f787e3b456c85.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K1205
Opis

Naslov: Izvantjelesna putovanja

Autor: Robert A. Monroe

Uvez: meki

Broj stranica: 265

Format: 14 x 22 cm

Najpotpuniji izvještaj ikad napisan o fenomenu izvantjelesnog iskustva

Kada je, neočekivano i protiv svoje volje, Robert Monroe počeo doživljavati izvantjelesna iskustva, bio je preplašen i zbunjen. Otkrio je da može napustiti svoje tijelo i otići na mjesta koja su daleko od materijalne i duhovne zbilje života na Zemlji. Počeo je posjećivati jedan svijet neuvjetovan smrću ili vremenom.

Susrevši mnoge druge ljude koji isu imali slična iskustva i čitajući literaturu Istoka u kojoj se ova pojava spominje od davnina, svojih se strahova polako oslobodio. Njegova su putovanja postala učestalija te su mu počela mijenjati život.

Ovaj reprezentativni izvještaj o izvantjelesnim iskustvima iz prve ruke izazov je našim ustaljenim idejama o životu i smrti. Svojim preciznim uputama Robert Monroe poziva čitatelja da krene na vlastita izvantjelesna putovanja.

ROBERT MONROE je osnivač međunarodno poznatog Monroevog instituta za primijenjene znanosti, poznatog po proučavanju učinaka različitih oblika zvučnih valova na ponašanje čovjeka, te Instituta za istraživanje uma, koji se bavi iscrpnim psihološkim i psihičkim istraživanjima.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk