Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Umijeće meditacije

Email
9060e1fc1980484d8780476de02c0763.jpg9060e1fc1980484d8780476de02c0763.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K1206
Opis

Naslov: Umijeće meditacije – Zašto meditirati? O čemu? Kako?

Autor: Matthieu Ricard

Uvez: meki

Broj stranica: 124

Format: 14 x 21 cm

Čemu ova kratka rasprava o meditaciji? Već četrdeset godina imam veliku sreću da živim uz istinske duhovne učitelje koji su nadahnuli moj život i osvijetlili mi put. U mojim su me nastojanjima vodili njihovi savjeti.

Sâm nisam učitelj te više no ikad ostajem tek učenik. Ipak, često mi se događa da tijekom svojih putovanja diljem svijeta sretnem ljude koji mi govore o želji da nauče meditirati. Koliko je u mojoj moći, pokušavam ih uputiti kvalificiranim učiteljima.

S druge strane, to nije uvijek moguće. Zbog toga sam iz autentičnih budističkih izvora prikupio ove naputke za sve one koji se iskreno žele prepustiti meditaciji. Preobraziti se iznutra razvijajući vlastiti um najuzbudljivija je pustolovina. To je ujedno istinski smisao meditacije.

Vježbe koje se mogu pronaći u ovoj knjizi nastale su iz tradicije duge dva tisućljeća. Mogu se izvoditi postupno, neovisno jedna o drugoj, bilo da se meditaciji prepuštate na samo trideset minuta dnevno, bilo da joj se intenzivnije posvećujete u tišini samoće.

Bez obzira na to iz kojeg kuta razmatramo meditiranje – bilo iz kuta osobne preobrazbe, iz kuta razvoja altruističke ljubavi ili iz kuta psihičkog zdravlja – želimo li voditi uravnotežen i smislen život, meditacija se javlja kao osnovni čimbenik.
(Matthieu Ricard, u uvodu knjige)

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk