Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Ljudski rode, ustani

Email
Kat.broj : K1264
198,00 kn
Opis

Naslov: Ljudski rode, ustani

Autor: David Icke

Uvez: meki

Broj stranica: 820

Format: 18 x 25 cm

Svoju dvadesetogodišnjicu razotkrivanja zapanjujućih tajni i zataškavanih informacija David Icke obilježava objavom svoje dosad najizazovnije knjige. Manipulaciju ljudskom rasom i prirodu stvarnosti dovodi do još viših razina spoznaje i poziva čovječanstvo da prestane klečati, da se podigne na noge i preotme svijet iz ruku opake mreže određenih obitelji i ne-ljudskih entiteta koji nas od kolijevke pa do groba pritajeno kontroliraju.

Od svojeg nevjerojatnog 'buđenja' tijekom 1990-ih David je mnogo puta  pomicao granice avangardne misli, a ovdje to čini ponovno – na fascinantan način.

Prema njegovom najšokantijem otkriću, Zemlja i kolektivna ljudska svijest manipulirani su sa Mjeseca koji, kaže on, nije „nebesko tijelo” nego umjetna tvorevina – divovski „svemirski brod” – gdje živi jedna izvanzemaljska skupina koja eonima manipulira čovječanstvom.

David opisuje fenomen koji naziva „Mjesečevim matriksom”, lažnom stvarnošću odašiljanom sa Mjeseca koju ljudsko tijelo/um dekodira na način vrlo sličan onom prikazanom u filmskoj trilogiji Matrix. On tumači da je Mjesečev matriks 'hakiran' u ljudski sustav „tjelesnog računala” te da nam 24 sata dnevno servira manipuliranu impresiju sepstva i svijeta.

Živimo u čudesnim vremenima. S jedne strane svjedočimo nametanju globalne orvelovske države i potpunog nadzora od strane onih što služe Mjesečevom matriksu, a na drugoj se zbiva fantastična energetska preobrazba, ono što David naziva „Vibracijama istine”, pojavu koju je predvidio 1990. i uzeo za naslov svoje prve knjige poslije procesa „otvaranja očiju”. Vibracije istine djeluju tako da bude ogroman broj ljudi koji se prisjećaju onoga što uistinu jesu – beskonačna, vječna Svijest.

Čovječanstvo je na raskrižju, približilo se vrijeme odluke. Hoćemo li u sebi probuditi onog pravog genija i potencijale Beskonačne svijesti? Ili ćemo ostati zatočeni u tijelu/umu i iskonstruiranim prividima Mjesečevog matriksa?

Jedna odluka nudi nam slobodu i mogućnosti kakve nismo ni sanjali, dok će druga nas (i našu djecu) osuditi na globalnu fašističku/komunističku diktaturu takvih razmjera da bi se lecnuo i sam George Orwell. 

Jednostavno je nemoguće pročitati knjigu Ustani, ljudski rode! i ostati isti onaj čovjek koji je tu knjigu uzeo u ruke. Ona nam može promijeniti život, kao i stvarnost oko nas, a u njoj sadržane informacije, budemo li se po njima ravnali, doista će nas osloboditi.

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk