Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Genij u vašim genima

Email
Kat.broj : K1303
132,30 kn
Opis

Dok svijet psihologije i medicine postaje svjestan potencijala energetske medicine i njezinog djelovanja na izražavanje naše DNK, priče o čudesnim iscjeljenjima stižu iz cijelog svijeta. To su prvi glasni izvještaji o revoluciji u liječenju kojoj je predodređeno da promijeni cjelokupnu civilizaciju, uđe u svaki dio medicine i psihologije… i onkraj njih u strukture samog društva. Tokom jedne generacije otkrili smo, ili iznova otkrili, tehnike koje nas na siguran način, brzo i bez popratnih posljedica mogu učiniti sretnijima, manje napetima i mnogo zdravijima. Tehnike energetske medicine i energetske psihologije mogu ublažiti kronične tegobe, izliječiti autoimune bolesti i ukloniti psihološke traume s djelotvornošću i brzinom s kojom se konvencionalni načini liječenja ne mogu mjeriti.

Implikacije tih tehnika – za ljudsku sreću, za sukobe u društvu te za političke promjene – obećavaju radikalan pozitivan poremećaj u ljudskim prilikama koji daleko nadilazi zdravstvenu skrb.

Vjerujem da energetska psihologija ima potencijal za ublažavanje ljudske patnje koji nadmašuje sve napretke u psihologiji ili medicini u posljednjih pet stoljeća. To je velika tvrdnja, međutim ne radi se o preuveličavanju. Iskušajte je sami; preobratit ćete se za manje od sat vremena – i energetska psihologija će vam preobraziti ostatak života!

- Dawson Church (u uvodu knjige)

Naslov: Genij u vašim genima

Autor: dr. sci. Dawson Church

Uvez: meki

Broj stranica: 330

Format: 18 x 25 cm

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk