Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnost web trgovine. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja kliknite na gumb "Slažem se".

 • Nebeski dar - wellness shop

  Nebeski dar - wellness shop

  U našoj ponudi naći ćete zanimljive wellness proizvode: prirodne kristale i nakit od prirodnih kristala, mirisne štapiće i čunjiće, najkvalitetniji tamjan, knjige za samorazvoj i još puno toga.
  Cijelu ponudu pogledajte u našem web shop-u
  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Kristal mjeseca

  Kristal mjeseca

  RUŽIČASTI KVARC - Kamen ljubavi
  Legenda kaže da je grčki bog Eros osjetio sažaljenje za ljude kada je vidio da zbog ljutnje koju nose u sebi osjećaju bol i usamljenost. Tada je stvorio ružičasti kvarc u nadi da bi njegova lijepa boja i nježna energija mogla probuditi ljubav i radost među ljudima.

  A content display module, that supports several layout modes, such as Tabs. Više
 • Palo Santo

  Palo Santo

  Sveto drvo
  Palo Santo je mistično drvo koje raste na obali Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu. Miris mu ima slatke note bora, mente i limuna

  Palo Santo uklanja ustajalu, negativnu energiju, pročišćava prostor te podiže vibraciju.
  Više
 • 1
 • 2
 • 3

Beskrajna ljubav jedina je istina - David Icke

Email
e72b0568b1065566dac3b95602503d3d.jpge72b0568b1065566dac3b95602503d3d.jpg
RASPRODANO
Kat.broj : K03
Opis

Naslov: Beskrajna ljubav jedina je istina, sve ostalo je opsjena

Autor: David Icke

Uvez: meki

Broj stranica: 272 + 16 u boji

Opis: Zašto je svijet igra virtualne stvarnosti koja postoji samo zato što mi vjerujemo da postoji?
Jednostavno rečeno, najdublji uvid upravo je postao još dublji! Još nijedna knjiga nije s ovakvom jasnoćom objasnila zašto je \'fizička\' stvarnost tek iluzija koja postoji samo u našem mozgu.
Fantastično? Naravno da je. Ali informacije Davida Ickea, predstavljene tako da ih svatko može razumjeti, mijenjaju život razotkrivajući iluziju koju smatramo \'stvarnom\' i način na koji se ta iluzija generira i manipulira kako bi nas zarobila u lažnoj stvarnosti.
Icke objašnjava kako \'živimo\' u \'holografskom internetu\' time što su naši mozgovi povezani sa središnjim \'kompjuterom\' što nam šalje istu kolektivnu stvarnost koju dekodiramo iz valnih oblika i električnih signala u holografski 3D \'svijet\' koji svi mislimo da vidimo.
Kako Icke ističe, razne discipline znanosti glavne struje već su otkrile velik dio ovih informacija, ali dijelovi nikada nisu bili sastavljeni u cjelinu. Oni su fokusirani na grančice i ne vide šumu zato što sile koje manipuliraju globalnim društvom ne žele da znamo istinu koja će nas osloboditi.
Takozvane \'zagonetke\' života raspršuju se sa svakom stranicom: Tko smo mi? Što radimo ovdje? Što je ljudsko tijelo i kako može prestati \'starjeti\'? Tko kontrolira našu stvarnost? Zašto ima tako puno ratova, gladi, patnje i stresa? Što su \'um\' i \'emocije\', i zašto nas kontroliraju? Tko je stvorio religiju i što njeni zagovornici stvarno štuju? Ta i mnoga druga pitanja objašnjena su s dosljednošću i jednostavnošću kakve smo dosad mogli vidjeti rijetko ili nikada.
Ickeova priča, podržana izvrsnim ilustracijama Neila Haguea, promijenit će stvarnost – \'život\' – svakoga tko je dovoljno hrabar da ju pročita.

Kliknite link za više o knjizi

 

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk